Tuinen om van te dromen

 

We kunnen het niet ontkennen: bloemen en planten zijn nu eenmaal onze passie. In onze bloemenwinkel vind je bijvoorbeeld elke dag minstens 60 verschillende soorten snijbloemen, net zoals een ruim assortiment aan voorgemaakte bloemstukjes en boeketten. Maar da's niet het enige waarvoor je bij 't Festoentje aan het juiste adres bent, want ook voor het realiseren van tuinen kan je bij ons komen aankloppen. Tuinontwerp, tuinaanleg, grondwerken en het onderhoud van tuinen: wij doen het allemaal!


Tuinen ontwerpen en aanleggen

 

Bij 't Festoentje kan je terecht voor totaalconcepten wat betreft tuinen. Klinkerwerken, tuinverlichting plaatsen, gazon zaaien, het aanleggen van waterpartijen zoals vijvers en zwemvijvers, kortom: alles wat met tuinen te maken heeft. Bovendien beschikken wij over een eigen architect die bij je thuis kan langskomen om de mogelijkheden te bespreken. Heb je al een plan laten maken voor jouw droomtuin en zoek je enkel nog iemand om de aanleg te verzorgen? Geen probleem: wij nemen deze taak met plezier op ons.

 
Bij 't Festoentje kan je terecht voor totaalconcepten wat betreft tuinen. Klinkerwerken, tuinverlichting plaatsen, gazon zaaien, het aanleggen van waterpartijen zoals vijvers en zwemvijvers, kortom: alles wat met tuinen te maken heeft.

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen kan je eveneens rekenen op 't Festoentje voor het onderhoud ervan. Dit kunnen zowel grote als kleine taken zijn, in zowel grote als kleine tuinen.
 

Het onderhoud van tuinen en grondwerken

 

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen kan je eveneens rekenen op 't Festoentje voor het onderhoud ervan. Dit kunnen zowel grote als kleine taken zijn, in zowel grote als kleine tuinen. Wij bieden trouwens ook de mogelijkheid tot een onderhoudscontract. Dit houdt in dat wij op regelmatige tijdstippen jouw tuin aan een onderhoudsbeurt onderwerpen.

 

Neem gerust contact op met ons en vraag meer informatie over het onderhoud van tuinen.


Ten slotte behoren ook grondwerken tot onze diensten, zoals bijvoorbeeld het bouwklaar maken van de grond voor nieuwbouw, putten graven voor een regenwaterput of septische put,... Neem gerust contact op met ons en vraag meer informatie over grondwerken of over het onderhoud van tuinen.

 

Grote tuinen, kleine tuinen,...

 

Grote of kleine tuinen, modern of landelijk: de tuin is steeds een plaats waar je tot rust kan komen en volop kan genieten van de natuur. Ben jij daarom nog op zoek naar de geschikte partner om jouw droomtuin te realiseren, dan kan je altijd terecht bij 't Festoentje in Olen. Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden behoort namelijk allemaal tot onze diensten, en ook voor grondwerken kan je onze hulp inschakelen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan je steeds contact opnemen via 014/22.04.37 of op info@festoentje.be. Mooie tuinen worden werkelijkheid dankzij 't Festoentje!