Creëer sfeer met Happy Lights

 

't Festoentje in Olen (Antwerpen) is meer dan enkel een bloemenwinkel. Naast boeketten en bloemstukken vind je hier namelijk ook allerlei geschenken en spulletjes om je interieur in te richten. Kleine meubelen, vazen, spiegels, kussens,... Om een knusse stemming te creëren bieden we daarenboven ook een ruim aanbod aan sfeerverlichting, waaronder de immens populaire Happy Lights. Lees snel verder en ontdek meer over deze vrolijke verlichting!


Wat zijn Happy Lights?

 

Happy Lights zijn in feite handgemaakte balletjes die bestaan uit gekleurde draad. Deze balletjes kunnen bevestigd worden op een snoer met lampjes (dat een beetje lijkt op kerstverlichting) en voilà: de Happy Lights zijn klaar voor gebruik! Bovendien zijn deze Happy Lights ook verkrijgbaar in grote ballen die je kan gebruiken als staan- of hanglamp. Ten slotte kan je de kleine Happy Lights-balletjes apart kopen, of je kan kiezen voor een voorgemaakt pakket. Met namen als Roma, Winter, Rainbow enzovoort heb je een ruime keuze uit prachtige combinaties!

 
Happy Lights zijn in feite handgemaakte balletjes die bestaan uit gekleurde draad.

Deze gezellige Happy Lights worden slechts in een beperkt aantal winkels verkocht. Zoek jij dus Happy Lights in de provincie Antwerpen, kom dan zeker eens langs bij 't Festoentje te Olen!
 

Creatief zijn met Happy Lights

 

De kleine Happy Lights-balletjes kan je makkelijk zelf bevestigen op het snoer; je kan dus naar hartelust allerlei kleuren gaan combineren. Zo kan je 's zomers kiezen voor een combinatie van groene en blauwe Happy Lights, en kan je de blauwe balletjes 's winters vervangen door een ander kleurtje. Daarnaast bieden de Happy Lights ook tal van decoratieve mogelijkheden. In een doorzichtige vaas, in serie op tafel, onder een afdakje tijdens een tuinfeest,... Waar dan ook: Happy Lights zorgen steeds voor een gezellige en vrolijke sfeer!


Koop jouw Happy Lights in Antwerpen

 

Deze gezellige Happy Lights worden slechts in een beperkt aantal winkels verkocht. Zoek jij dus Happy Lights in de provincie Antwerpen, kom dan zeker eens langs bij 't Festoentje te Olen! Je kan ons aanbod Happy Lights trouwens ook online bekijken en bestellen in onze webshop, net zoals ons uitgebreide assortiment aan bloemstukken, boeketten en grafstukken. Of je nu op zoek bent naar bloemetjes, geschenken, of decoratie voor je interieur: je vindt het allemaal bij 't Festoentje!