Bloemen en planten voor elke gelegenheid

 

Bij bloemenwinkel 't Festoentje in Olen (provincie Antwerpen) kan je elke dag terecht voor dagverse bloemen en planten. Wil je dus iemand bedanken, feliciteren, of gewoon verrassen met een leuk geschenk? Zeg het dan met bloemen van 't Festoentje! Natuurlijk kan je ook jezelf een plezier doen door je woning op te fleuren met een heerlijk geurende bos bloemen. Voor welke gelegenheid ook: wij helpen je graag bij je zoektocht naar het ideale boeket of bloemstuk!


De bloemen van 't Festoentje

 

In onze bloemenwinkel zal je altijd minstens 60 verschillende soorten snijbloemen vinden van de beste kwaliteit. Deze bloemen kan je zelf naar hartelust combineren, of je kan ook iets kiezen uit ons aanbod van voorgemaakte ruikers en bloemstukjes. Ben je benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben, maar kan je niet meteen langskomen in onze winkel? Dan kan je ook een kijkje nemen op de webshop. Hier vind je alvast een aantal boeketten, bloemstukken en grafstukken.

 

Laat ons jouw bloemen bezorgen

 

Via de webshop van 't Festoentje kan je via enkele muisklikken bloemen bestellen; super handig dus!

 
In onze bloemenwinkel zal je altijd minstens 60 verschillende soorten snijbloemen vinden van de beste kwaliteit.

 
Om het onze klanten nóg makkelijker te maken kan je trouwens ook gebruik maken van onze leveringsdienst. 't Festoentje is bovendien aangesloten bij Fleurop – Interflora, waardoor wij jouw bloemen overal in België en daarbuiten kunnen bezorgen. Surf snel naar onze webshop of kom eens langs in onze bloemenwinkel te Olen, en ontdek jouw mogelijkheden!

 

Zet eens iemand in de bloemetjes

 

Een bruidsboeket, een bloemstuk voor een verjaardag, een grafstuk voor de uitvaart van een dierbare,... 't Festoentje biedt een ruim aanbod aan bloemen en planten, zodat je voor elke gelegenheid bij ons terecht kan. Daarenboven werken wij steevast met verse bloemen, die we extra in de watten leggen met de juiste voedingsstoffen. Wie kiest voor bloemen van 't Festoentje kan dus rekenen op prachtige verse bloemen, waar je erg lang van kan genieten!