Alles voor een gezellig interieur

 

Een gezellig interieur is een echte must om je helemaal thuis te voelen in je woning. 't Festoentje helpt je hier maar al te graag bij! Zo hebben wij een mooi ingerichte winkel waar je inspiratie kan opdoen voor je eigen interieur, maar kan je bij ons ook diverse accessoires vinden of ons team om hulp vragen wat betreft de inrichting van jouw huis. Samen zorgen we ervoor dat je woonst een knusse en gezellige plaats wordt!

 

Interieur ideeën opdoen bij 't Festoentje

 

Om het winkelen voor onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij het interieur van onze winkel volgens een gezellige en landelijke sfeer ingericht. Ons interieur volgt bovendien steevast de verschillende seizoenen op: frisgroene kussentjes in de zomer, warmere kleuren in de winter,... De basisstukken van ons interieur worden behouden, maar we pimpen deze steeds met kleurtjes die in de mode zijn. Op die manier kan je aangenaam shoppen in 't Festoentje én kan je ook inspiratie opdoen voor je eigen interieur!

 

Diverse accessoires voor je interieur

 

't Festoentje helpt je maar al te graag om jouw huis gezellig in te richten. Daarom vind je bij ons een heleboel accessoires voor de inrichting van jouw interieur: verlichting, spiegels, kussens, vazen,... Daarnaast ook kleinmeubelen zoals bijzettafels en voetbankjes, en een heel aanbod aan diverse soorten verlichting om sfeer te scheppen in je interieur. Een onderdeel hiervan zijn de Happy Lights: kleine, kleurrijke lichtbolletjes die jouw interieur helemaal af maken! Wat betreft onze interieur accessoires werken wij bovendien vooral met het werk J-Line. Op deze website kan je alvast hun collectie bekijken.

 

Samen jouw interieur inrichten

 

't Festoentje in Olen biedt heel wat mogelijkheden wat betreft interieur inrichting. Zo kan je in onze winkel alvast wat inspiratie opdoen, maar kan je ons ook om specifieke hulp vragen voor jouw project. Samen met de klant kunnen wij namelijk de mogelijkheden bespreken om van jouw interieur een echt pareltje te maken. Wil jij dus graag je interieur in een nieuw jasje stoppen, kom dan zeker eens langs bij 't Festoentje!