Boeketten passen altijd en overal

 

Om je huis op te fleuren, als cadeau voor je geliefde, voor speciale gelegenheden zoals een huwelijk of jubileum... Boeketten passen werkelijk altijd en overal. Wat is er immers leuker dan de geur van verse bloemen, in combinatie met de vrolijke kleurtjes die boeketten met zich meebrengen? Ben jij daarom op zoek naar een bloemenwinkel die een ruim aanbod biedt aan verschillende boeketten of waar je eveneens zelf een heerlijk ruikertje bloemen kan samenstellen, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan 't Festoentje in Olen!


Ruime keuze voor boeketten op maat

 

Voor de meest prachtige boeketten ben je bij 't Festoentje aan het juiste adres. Zo worden hier dagelijks verse snijbloemen geleverd die gebruikt worden om diverse boeketten samen te stellen. In de winkel vind je dan ook altijd een ruim aanbod aan voorgemaakte boeketten, maar wie dat wil kan natuurlijk ook ter plaatse zelf een bos bloemen samenstellen. Je hebt hiervoor altijd de keuze uit minstens 60 soorten snijbloemen, waaronder rozen, germini's, calla's, en nog veel meer. Op die manier kan je helemaal zelf beslissen hoe je boeket er zal uitzien en wat de prijs ervan zal zijn.

 
Voor de meest prachtige boeketten ben je bij 't Festoentje aan het juiste adres. Zo worden hier dagelijks verse snijbloemen geleverd die gebruikt worden om diverse boeketten samen te stellen.

Mooie boeketten voor elke gelegenheid

 

't Festoentje biedt dus een ruim aanbod aan boeketten voor elke gelegenheid en elke prijsklasse. Wil je bovendien écht een verrassingseffect creëren, dan kan je ons ook inschakelen voor het afleveren van boeketten. Of wat dacht je van de mogelijkheid tot een bloemenabonnement? Dit houdt in dat 't Festoentje op afgesproken tijdstippen boeketten levert op de gewenste plaats. Ideaal als geschenk, voor bedrijven die bijvoorbeeld hun receptie willen opfleuren, of als extraatje voor jezelf. Wie wil er immers niet elke maand opnieuw kunnen genieten van prachtige, verse boeketten in huis?


Bij 't Festoentje (provincie Antwerpen) kan je terecht voor tal van mooie boeketten, steevast gemaakt met verse snijbloemen. Deze handgebonden boeketten zijn er in diverse stijlen en kleuren, voor grote ťn kleine budgetten.
 

Handgebonden boeketten in alle stijlen

 

Bij 't Festoentje (provincie Antwerpen) kan je terecht voor tal van mooie boeketten, steevast gemaakt met verse snijbloemen. Deze handgebonden boeketten zijn er in diverse stijlen en kleuren, voor grote én kleine budgetten. Indien gewenst is het trouwens perfect mogelijk om ook zelf een boeketje samen te stellen. Wil je bovendien iemand verrassen met een heerlijke ruiker bloemen? Dan kunnen wij deze ook voor jou bezorgen. Kom dus zeker eens langs bij 't Festoentje, of neem een kijkje in onze webshop. Hier vind je allerlei boeketten die je handig online kan bestellen!


TIP: Wil je zo lang mogelijk van je boeket kunnen genieten? Gebruik dan zeker de speciale voeding die 't Festoentje meegeeft met z'n boeketten. Deze voeding kan je gewoon toevoegen aan het water van de bloemen. Het is bovendien een must om altijd veel water in de vaas te doen!!