Een uitgebreide collectie bloemstukken

 

Net zoals de prachtige boeketten zijn ook de bloemstukken van 't Festoentje een ideaal geschenk voor een geliefde of voor jezelf. In onze bloemenwinkel te Olen kan je dan ook altijd terecht voor een uitgebreid aanbod aan dagverse bloemstukken, die je meteen kan kopen of die je kan gebruiken als inspiratie voor je eigen bloemstuk. Bloemstukken voor valentijn, voor kerst, voor een begrafenis,... Voor elke gelegenheid biedt 't Festoentje de gepaste bloemstukken.


Bloemstukken naar ieders smaak

 

Bij 't Festoentje vind je dus altijd een ruim aanbod aan bloemstukken, die je meteen kan kopen of die je ook later kan laten bezorgen. Wil je liever zelf een bloemstuk samenstellen? Geen probleem: het is eveneens perfect mogelijk om bloemstukken op maat te laten maken. Om deze op te smukken heb je in onze winkel bovendien een uitgebreide keuze aan allerhande accessoires. Vazen, mandjes, kaarsen,... Of heb je thuis nog decoratie liggen van vorige bloemstukken? Dan mag je deze ook altijd meebrengen naar 't Festoentje om een nieuw bloemstuk mee te laten maken!

 

Mooie en kwaliteitsvolle bloemstukken

 

Al onze bloemstukken worden steevast samengesteld met snijbloemen van de hoogste kwaliteit.

 
Bij 't Festoentje vind je dus altijd een ruim aanbod aan bloemstukken, die je meteen kan kopen of die je ook later kan laten bezorgen. Wil je liever zelf een bloemstuk samenstellen? Geen probleem: het is eveneens perfect mogelijk om bloemstukken op

Bovendien worden er elke dag nieuwe bloemstukken gemaakt, zodat 't Festoentje zijn klanten enkel de mooiste en meest verse bloemstukken aanbiedt. Wij doen er eveneens alles aan om ervoor te zorgen dat deze bloemstukken zo lang mogelijk hun schoonheid behouden.

Ben je benieuwd naar de prachtige bloemstukken van 't Festoentje? Dan kan je alvast onze webshop eens bekijken. Hier kan je de bloemstukken trouwens ook online bestellen en laten bezorgen op het adres van jouw keuze.
 

Daarom krijgen zij reeds van in de winkel de juiste voedingsstoffen mee, wat ervoor zorgt dat de bloemstukken ongeveer een week langer houdbaar blijven en dat de bloemetjes allemaal mooi open komen.

 

Dagverse bloemstukken van 't Festoentje

 

Ben je benieuwd naar de prachtige bloemstukken van 't Festoentje? Dan kan je alvast onze webshop eens bekijken. Hier kan je de bloemstukken trouwens ook online bestellen en laten bezorgen op het adres van jouw keuze. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze bloemenwinkel te Olen. Hier zal je tal van mooie bloemstukken vinden, maar we bieden onze klanten eveneens de kans om zelf bloemstukken samen te stellen. Kom dus zeker eens langs bij 't Festoentje en ontdek jouw mogelijkheden!