Elke dag prachtige, verse snijbloemen

 

Ze ruiken overheerlijk, zien er prachtig uit en zorgen meteen voor een fleurige sfeer: bij 't Festoentje zal je altijd dagverse snijbloemen vinden. Zo zal je in onze winkel steeds een aanbod vinden van minstens 60 verschillende soorten snijbloemen waaronder lelies, rozen, dhalia's, amaryllissen en nog veel meer. Met deze snijbloemen stellen wij diverse bloemstukken en boeketten samen, en wie dat wil kan ook zelf een ruiker maken met zijn favoriete snijbloemen.

 

Snijbloemen van de hoogste kwaliteit

 

Bij 't Festoentje hechten we enorm veel belang aan de kwaliteit van onze snijbloemen. Daarom worden er dagelijks verse snijbloemen geleverd, die uitsluitend van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien is ons aanbod aan snijbloemen steeds erg uitgebreid en verandert ons assortiment naargelang de seizoenen. Zo kan je tijdens de herfst prachtige snijbloemen vinden voor een herfstboeketje, terwijl we in de zomer fleurige snijbloemen voorzien voor een zomers bloemstuk. Natuurlijk kan je de snijbloemen ook combineren zoals jij dat wil voor een boeket, bloemstuk of grafstuk.


Bij 't Festoentje hechten we enorm veel belang aan de kwaliteit van onze snijbloemen. Daarom worden er dagelijks verse snijbloemen geleverd, die uitsluitend van de hoogste kwaliteit zijn.
 
Dankzij het uitgebreide assortiment aan snijbloemen bij 't Festoentje in Olen kan je hier steeds boeketten en bloemstukken vinden voor elke gelegenheid.

Zo lang mogelijk van je snijbloemen genieten

 

Om ervoor te zorgen dat onze snijbloemen hun pracht behouden worden ze reeds in de winkel goed verwend. In hun presentatievazen krijgen de snijbloemen namelijk alvast de juiste voeding, zodat ze ook bij de klant thuis langer zullen houden. Heb je trouwens snijbloemen gekocht en deze thuis in een vaas gezet, zorg er dan voor dat deze vaas helemaal vol water is. Snijbloemen nemen immers via de hele stengel water op en niet enkel onderaan, zoals vaak wordt gedacht. Om ervoor te zorgen dat de snijbloemen voldoende water krijgen moeten ze dan ook via hun gehele stengel kunnen "drinken".

 

Diverse soorten snijbloemen bij 't Festoentje

 

Dankzij het uitgebreide assortiment aan snijbloemen bij 't Festoentje in Olen kan je hier steeds boeketten en bloemstukken vinden voor elke gelegenheid. Je kan bovendien kiezen uit de voorgemaakte ruikers in onze winkel, of je kan zelf een boeket of bloemstuk samenstellen met de verschillende soorten snijbloemen. Wil je de bloemen trouwens laten bezorgen bij iemand? Dan kan je bij 't Festoentje ook een bloemenabonnement afsluiten. Wij zetten onze klanten maar al te graag in de bloemetjes!