Bloemetjes en originele geschenken

 

De boeketten en bloemstukken van 't Festoentje zijn de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een leuk geschenk. Voor een verjaardag, een jubileum, of gewoon om je geliefde te verrassen: met een verse ruiker bloemen kan je iedereen gelukkig maken! Maar da's niet alles: bij 't Festoentje vind je namelijk ook een uitgebreid aanbod aan geschenken. Deze geschenken kan je apart kopen om cadeau te geven, maar je kan ze ook combineren met onze bloemetjes. Samen met onze klanten gaan we graag op zoek naar de perfecte geschenken!


Een uitgebreid aanbod aan geschenken

 

Bij bloemenwinkel 't Festoentje vind je dus een volledig aanbod aan allerlei geschenken. Dit aanbod bevat onder andere verschillende soorten kaarsen en fotolijsten, maar ook badproducten zoals badzout, massageproducten en handcrèmes. Daarnaast vind je tussen ons assortiment geschenken ook heerlijk geurende oliën. Net zoals een verse bos bloemen verspreiden deze oliën een zalige, subtiele geur in je huis. Zoek je originele geschenken waar je iemand echt mee kan plezieren, kom dan zeker eens langs bij 't Festoentje in Olen!

 

Geschenken bij een boeket of bloemstuk

 

Al onze geschenken kunnen apart gekocht worden, maar je kan ze eveneens combineren met onze bloemstukken of boeketten.
 
Bij bloemenwinkel 't Festoentje vind je dus een volledig aanbod aan allerlei geschenken.

Op die manier kan je volledig zelf je cadeau samenstellen, met prachtige bloemen en een extraatje uit ons assortiment geschenken. In onze bloemenwinkel zal je trouwens ook altijd een aantal voorgemaakte pakketten vinden die je meteen kan kopen. Wil je graag meer info over de geschenken die je bij 't Festoentje kan vinden, aarzel dan niet om ons te contacteren of om eens langs te komen.

 

Ontdek de geschenken van 't Festoentje

 

Ben je benieuwd wat voor geschenken 't Festoentje allemaal te bieden heeft? Kom ons dan zeker eens bezoeken in onze bloemenwinkel te Olen (Antwerpen). Naast geschenken zal je hier ook tal van boeketten en bloemstukken vinden, en zijn er dagelijks meer dan 60 snijbloemen die je zelf kan combineren. Bovendien kan je er eveneens voor kiezen om zelf een geschenkpakketje samen te stellen of kan je uit de geschenken iets kiezen om te combineren met een boeket of bloemstuk. Ons team staat altijd voor je klaar om je hiermee te helpen!